Voor spoed 24/7: 0573 - 401243

Landbouwhuisdieren

Landbouwhuisdieren

Landbouwhuisdieren

Advisering en ziektebestrijding voor landbouwhuisdieren

Het organiseren van ziektebestrijding en preventie voor uw landbouwhuisdieren is een hele klus. Daarom geven de dierenartsen van Dierenartsencombinatie Zutphen-Laren u graag bedrijfsbegeleiding en advies. Hoe kunt u bijvoorbeeld het beste omgaan met hygiƫne en preventie? Of hoe krijgt u efficiƫnte werkroutines. Wij helpen u van vruchtbaarheidsbegeleiding tot advisering in voeding. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Voor spoed of een afspraak 0573 - 401243

Een dierenarts voor bedrijfsbegeleiding

Een groot gedeelte van het werk in onze praktijk draait om landbouwhuisdieren. Zowel professionele veehouders, als hobbyhouders kunnen bij ons terecht voor hun koeien, varkens, geiten, schapen, enzovoort. Dierenartsencombinatie Zutphen-Laren verzorgt zieke dieren op afspraak en komt 24 uur per dag naar u toe voor een spoedgeval. Daarnaast doen we bedrijfsbegeleiding, advisering en het uitvoeren van georganiseerde dierziektebestrijding (entingen, bloedonderzoek). We voldoen aan de moderne kwaliteitseisen en hebben geborgde rundvee-, varkens en kalverdierenartsen in onze gelederen.

Medicijnen

Voor het bestellen van medicijnen, advies of het doorgeven van een visite kunt u het beste bellen naar het telefonisch spreekuur. Dit is ’s ochtends tussen 08:00 en 09:00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur, 7 dagen in de week te bereiken op het praktijknummer 0573-401243.